Bárdos DávidBárdos Dávid

A Semmelweis Egyetem végzős orvostanhallgatója vagyok. Sebész szeretnék lenni, de rajongok mindenért, ami az élet- és orvostudománnyal kapcsolatos.

Bárdos OrsolyaBárdos Orsolya

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szerzett diplomát, logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Jelenleg az ELTE BGGYK-n Gyógypedagógia mesterképzési szakon folytatja tanulmányait, emellett a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat IX. Kerületi Tagintézményének logopédus munkatársa.

Bárka Levente AndrásBárka Levente András

A BCE-GTK pénzügy és számvitel alapszakos, pénzügy szakirányos BA hallgatója, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium aktív státuszú hallgatója és a Corvinus Tax Club tagja vagyok.

Barta AndrásBarta András

A Semmelweis Egyetem ötödéves orvostanhallgatója vagyok. Belgyógyásznak készülök, de szívesen olvasok történelmi, pszichológiai témájú írásokat is.

Berényi Lilla MártaBerényi Lilla Márta

Pázmány Péter Katolikus Egyetem osztatlan angol-olasz tanár szakos hallgatója vagyok.

Csepely EszterCsepely Eszter

Jelenleg a Semmelweis Egyetem III. éves gyógyszerész hallgatója vagyok. Korábban a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán szereztem alapszakos diplomát.

Deme BarnabásDeme Barnabás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem negyedéves csillagász hallgatója, emellett a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium lakója vagyok.

Finta MáriaFinta Mária

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-anglisztika szakos hallgatója, reménybeli középkor-kutató vagyok.

Haraszti RajmundHaraszti Rajmund

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának harmadéves alapszakos hallgatója vagyok. Tanulmányaimat skandinavisztika főszakon végzem (skandináv nyelveket, nyelvészetet és irodalmat tanulok), jelenlegi minor szakom az ének-zene, de néhány éve megfordultam a keleti nyelvek és kultúrák japán szakirányán is. Ebből könnyen kitalálható, hogy legfőbb érdeklődési területem az idegen nyelvek, s talán kissé meglepő módon nem az irodalom, hanem a nyelvészet miatt. Az egyetem előtt két évig a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban folytattam klasszikus zenei tanulmányokat klarinétosként, s ugyanitt orgonatudásomat is elmélyítettem. A komolyzene azóta is életem meghatározó része, s elméleti háttere ugyanúgy érdekel, mint a gyakorlatban megszerezhető hangszeres tudás.

Hatala ImreHatala Imre

Az ELTE másodéves alkalmazott matematikus hallgatója vagyok. A matematika elméleti és alkalmazott területei egyaránt foglalkoztatnak, de más tudományok irányába is nyitott az érdeklődésem.

Herbert ÁronHerbert Áron

A Szent István Egyetem végzős kertészmérnök hallgatója és a Szent Ignác Szakkollégium tagja vagyok. Korábban gyakornokoskodtam a Földművelésügyi Minisztériumban, jelenleg a Garam-menti értékfeltárás egyik vezetője vagyok.

Hódsági KristófHódsági Kristóf

Elsőéves hallgató vagyok a BME kutatófizikus mesterképzésén és negyedik éve a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium tagja.

Horváth MártonHorváth Márton

A Semmelweis Egyetem orvostanhallgatója vagyok. Rajongója vagyok az élettudományoknak, különösen is az evolúciós szemlélet és az idegtudomány áll hozzám közel.

Igari AndrásIgari András

Az ELTE harmadéves földrajz BSc-s hallgatója vagyok. A társadalom és természet egymásra hatásán és az egyes jelenségek térbeli leképződésén túl a történelmi témák állnak hozzám legközelebb.

Kovács BenceKovács Bence

Másodéves vagyok az ELTE-TTK Földtudományi alapszakán, jelenleg viszont az Erasmus program jóvoltából a University of Groningen vendéghallgatója vagyok. Mind a természet-, mind a társadalomföldrajz közel áll hozzám, a két ág közötti átmenetekben érzem legjobban magam. A jövőben a természeti jelenségek társadalomra gyakorolt hatásaival tervezek foglalkozni.

Makk JánosMakk János

Politológus diplomám megszerzése óta a Corvinuson közpolitikát és közmenedzsmentet hallgatok. Jelenlegi kutatásom fókuszában a privatizációval kapcsolatos közpolitikai döntéshozás áll, de a politikai kultúra és a közszektorban történő intézményi változások is nagyon érdekelnek.

Mércz PatrikMércz Patrik

A Budapesti Corvinus Egyetemen vagyok gazdaságinformatikus hallgató. Legjobban a gazdasági témák mozgatnak meg, de érdekel a tudomány szinte minden apró csodája. Különösen szeretem még a különböző szakterületek keveredését egy-egy probléma megoldásának céljából, és az extrém sportok okozta adrenalint.

Oláh JuliannaOláh Julianna

Az ELTE PPK-n hallgatok pszichológiát, immáron második éve, emellett a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium tagja vagyok. Különös odaadással fordulok a szociálpszichológia és a humanisztikus irányzatok felé, továbbá rajongok a képzőművészetért és a versekért. OKJ-s képzésen grafikát tanulok.

Pálffy PatrikPálffy Patrik

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológus hallgatója vagyok. Leginkább a szociálpszichológia áll a szívemhez legközelebb, azon belül is a társadalmi nem kutatásával foglalkozom. Érdekel továbbá a személyközpontú, humanisztikus terápia művelése is.

Prajczer PetraPrajczer Petra

Harmadéves egyetemista vagyok, vegyészmérnöki, illetve angol-kémia tanári tanulmányokat folytatok Budapesten.

Recskó MárkRecskó Márk

A Corvinuson hallgatok nemzetközi gazdálkodást, ennek ellenére nemcsak gazdasági témákkal foglalkozom. Bármit szívesen tanulok, legyen az csillagászat vagy pszichológia, de a szakomhoz kapcsolódó érdekességekről tudok a legbiztosabban írni.

Solymosi KingaSolymosi Kinga

Nemzetközi tanulmányok és politológia alapdiplomáim megszerzése után jelenleg nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakon vagyok hallgató a Corvinuson. Legfőbb érdeklődési területeim a társadalmi egyenlőtlenségek és a politikai döntéshozatal mozgatórugói.

Somlyai DóraSomlyai Dóra

Miskolci Egyetem - Állam- és Jogtudományi Kar

Szebellédi ÁronSzebellédi Áron

2014-ben a BME alkalmazott közgazdaságtan alapszakán szereztem diplomát, 2016-ban a BCE szociológia alapszakán abszolváltam. Jelenleg a KU Leuven MBA programjában veszek részt. Különösen szeretem azokat a témákat, ahol ötvözni tudom a két tudományterületet.

Szebellédi MátyásSzebellédi Mátyás

2014-ben kezdtem el gazdaságinformatikát tanulni a Budapesti Corvinus Egyetemen. Véleményem szerint egy gazdaságinformatikus akkor jó szakember, ha a felmerülő komplex problémára úgy tekint, mint multidiszciplináris gondolkodást igénylő feladatra. Célom, hogy ezt a többszempontúságot minél magasabb szinten tudjam alkalmazni. Szakom rejtelmei mellett olyan témák is érdekelnek, mint a bankszektor, a családi vállalkozások világa vagy a fenntartható fejlődés.

Takács BálintTakács Bálint

ELTE-n alkalmazott matematikus MSc szakos hallgató vagyok.

Topa MártonTopa Márton

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának hallgatója és a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium tagja vagyok.

Vesztergombi TamásVesztergombi Tamás

Az ELTE jogi karának ötödéves hallgatója vagyok, hobbim a fényképezés, biciklizés.

Wittmann ÁdámWittmann Ádám

2015-ben a BME Gépészmérnöki Karán szereztem mechatronikai mérnöki alapdiplomát. Jelenleg a BMEn Villamosmérnök mesterszakán vagyok hallgató, emellett fejlesztőmérnökként dolgozom Budapesten. Különösképpen érdekel az autóipar és a közlekedési rendszerek jövője, jelenlegi fejlődési irányzatai, és ezeknek a társadalmi-gazdasági hatása, elfogadottsága. Jelenleg a mesterséges intelligencia autóipari alkalmazásaival foglalkozom.